tiistai 29. maaliskuuta 2011

Hups.

Joo-o. Ystäväni tilasi minulta pari korusettiä. Ensin rannekorut ja korvakorut, mutta päättikin sitten haluta myös kaulaketjut. Sanoin, että voi ottaa aikansa, koska kädet ei edelleenkään (alkaa jo siepata) ole siinä kunnossa, että ainakaan mitään linkitettyä ketjua saisi aikaan. Päätin kuitenkin tilata tarveaineet valmiiksi.

Tänään sitten tuli postissa paketit ja pakkohan oli sitten niistä ihanuuksista väsätä rannekorut ja korvakorut, enempää ei pystynyt. No, koruista saatte kunnon (niin hyvät kuin mä osaan) kuvat, kunhan koko setit ovat valmiit, mutta mutta... todellakin, tilausta tehdessäni tarvitsin tavarat kahteen kaulaketjuun, kahteen rannekoruun ja kaksiin korvakoruihin.

Joku voisi sanoa, että ihan vähän karkasi mopo käsistä.No, tästä se toivottavasti sitten taas lähtee. Eräälle ystävälleni on jättiprojekti "rimpsukkeet" työn alla. Se nyt ei ole mitenkään kiireinen, kunhan ensi jouluksi.. Sitten nämä kaulakorut ja sitten paljon paljon keväisiä ihanuuksia. Ja jos joskus lakkaisi tuo lumentulo ja tulisikin kevät ja sitten kesä, niin sittenhän olisikin aika taas käyttää mun suosikkikorujani, eli nilkkaketjuja. Ja niitähän ei ole koskaan tarpeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti