perjantai 17. kesäkuuta 2011

Mansikanpunaista

Mulla oli jäänyt yli jonkun verran punaista kiveä, olisko jadea. Ei pysty muistamaan.. Halusin tehdä niistä nilkka- ja rannekorut.  Mulla oli myös pitkään ollut käyttämättä tuollaisia antiikkihopean värisiä sydänlinkkejä. Niistä siis jotain kivaa. Linkitin hopeoidulla kuparilangalla noi sydänlinkit, helmissä on myös antiikkihopeoidut helmihatut. Lukot on hopeoidut rapulukot ja vastakappaleina tuplarenkaat. Molemmissa vielä perhosriipukset. Sen verran taitaa vielä olla noita punaisia helmiä, että saisin tehtyä niistä tuohon vielä kaulakorun, joskin takaosaan täytyy laittaa ketjua.

torstai 9. kesäkuuta 2011

Dinosaurus

Mun ipana on Dinojunansa katsonut. Dinot on kova sana, joten pitihän ipanan nyt dinokoru saada. Halusin kuitenkin tehdä korun, jota voi käyttää myös ilman riipusta tai vaihtaa jonkun toisen riipuksen, joten riipus on tuossa erillisenä, kiinnitettävissä rapulukolla. Neiti itse valitsi nuo fuksianväriset helmet mun varastoista ja valkoiset kukat oli kanssa ihquja. Koru on tehty siimaan, vaikka tarkemmin ajateltuna, olisi sen voinut vaijeriinkin varmasti tehdä. Siiman valitsin ihan turvallisuussyistä, katkeaa kuitenkin tarvittaessa helpommin kuin vaijeri, mutta toisaalta, kyllä siitä vaijeristakin kiinnityshelmet pettäisi jos niikseen tulee. Eli korussa on siimaa, kiinnityshelmillä kiinnitetty rapulukko ja vastakappaleena rengas, fuksianvärisiä kivihelmiä (en muista mitä), simpukankuorikukkia, niiden sisällä vaalean lilat lasihelmet ja kirkkaita siemenhelmiä, siemenhelmiä myös fuksianväristen helmien välihelminä. Riipuksessa hopeanvärinen välirengas ja rapulukko.


Kesäkoru

Muutama koru on tullut tehtyä, nyt eilen uusimpana Ipanaiselle koru ja itselleni kesäkoru. Ostin taannoin kaksi puna-valkoruudullista paitaa ja lisäksi mulla on jotain lilaan vivahtavia paitoja ja paitoja, joissa on pinkkiä. Halusin sitten kesäisen korun, jota voi käyttää noiden kaikkien kanssa. Tarkoituksena oli tehdä koru, jossa on monta "ketjua", siis sellainen, jossa riippuu ketjuja eri korkeuksilla. Ääh, en mä osaa selittää.. No, tein sen ensimmäisen osan ja totesin, että tämä on tässä.

Korun päissä on pätkät hopeanväristä ketjua, sitten vaan erilaisia ja -sävyisiä punaisia helmiä sekalaisessa järjestyksessä. Välissä valkoisia pieniä lasihelmiä, välillä pieniä, hopeanvärisiä rondelleja. Tuo helmiosuus on koruvaijeriin tehty ja vaijeri on kiinnitetty ketjuun kiinnityshelmillä, lukkona korussa on rapulukko. Kuvan taustana on toinen mun ruutupaidoista. :-D

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kulkukorttinauha

No niin. Kaverini kaipaili kulkukorttinauhaa, jotain vähän muuta kuin sellainen naru. Sellainen siis, väreiksi tuli musta ja lime. No kun mulla oli niiiin kivoja hopeanvärisiä möykkyjä niin piti sitten niitäkin vähän laittaa sekaan. Materiaaleina tässä siis musta opaakki, limen värinen kivi (ei pysty muistamaan mikä), kirkkaat siemenhelmet sekä hopeanväriset möykyt. Koru on tehty koruvaijeriin ja lisäksi on käytetty hopeanvärisiä kiinnityshelmiä ja kaksi hopeanväristä rengasta, joihin on kiinnitetty avainrengas.

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Blogikielto.

Jostain syystä en ole päässyt omiin blogeihini. Tulkitsen sen niin, että jopa mun blogit ovat tajunneet, että mulla on ollut miljoona muuta asiaa tehtävänä enkä olisi millään ehtinyt bloggailla. :-D Eli en ole päässyt kirjautumaan lainkaan. No, nyt kiireet helpottaa. Jonkun verran olen koruja saanut tehtyä, enköhän mä lähipäivinä saa niitä tännekin laitettua!